Projektering | Få skabt et overblik over projektet

Skab overblik før projekteringen

Uanset om projektet omfatter 1 eller 100 vinduer er der en række forhold, man skal tage i betragtning inden projektering af solafskærmningsanlæg og gardiner.

Fischer er din professionelle samarbejdspartner, når der skal skabes overblik over projekteringen af solafskærmning og gardiner. Vi rådgiver fra A til Å i alle typer og størrelse af projekter. På baggrund af en behovsanalyse afdækker vi alle problemstillinger i opgaven, så vi sikrer, at kunden får de rigtige produkter til den rigtige totalløsning. Vi har en omfattende faglig ekspertise og lang, branchespecifik erfaring. Derfor er vores rådgivning altid velargumenteret og kvalificeret.

Først og fremmest bør man klarlægge målsætningen med solafskærmningen eller gardinerne samt danne sig et overblik over den bygning og de rum, løsningen skal fungere i eller på. 

GARDINER
Gardiner forener design, funktion og æstetik og er et væsentligt dekorativt element i både den private og den professionelle indretning. Gardinerne kan træde diskret i baggrunden eller mere højlydt gør opmærksom på sig selv. 

Mulighederne er uendelige – fra stringente panel-, plissé- og lamelgardiner til de bløde tekstiler. Fischers produkter kan opfylde alle behov og ønsker, og vore showrooms i Aarhus og Gentofte præsenterer et righoldigt udvalg af kvalitetbrands. Vores erfarne konsulenter står altid til rådighed med vejledning både her og hos kunden. 

SOLAFSKÆRMNING
Den optimale solafskærmning forhindrer overophedning og blænding og er dermed en væsentlig faktor i det gode indeklima. Fischer er ekspert i optimal solafskærmning af alle slags, og vores rådgivning tager altid udgangspunkt i det aktuelle projekts forhold og omfang samt kundens ønsker og behov.

Uanset projektets art skal mange faktorer inddrages, overvejes og vægtes i projektering af solafskærmning, herunder energikrav, arkitektur samt brugernes ønsker og behov. Derfor er det væsentligt, at projekteringen af solafskærmning er med helt fra starten af byggeprocessen 


Faktorer, den udvendige bygning
Arkitekturen
Facadens orientering og udformning
Placering i landskabet – omgivelser
Solindstråling i løbet af året
Vind- og vejrforhold
Antal etager og vinduer, herunder vinduestyper samt indfæstningsmuligheder
Placering af nød- og redningsudgange
Brandventilation

Faktorer, den indvendige bygning
Brugernes ønsker og behov
Energi og varme
Lys
Blænding og refleksion
Vinduespudsning

Faktorer, produktet
Materiale
Form og farve
Styring
Vindstabilitet
Lys- og varmetransmssion
Udsyn
Sne- og isbelastning
Egenvægt
Servicekrav


Kontakt os for valg af den rigtige løsning samt uforpligtende tilbud: 
70154055, fischer@fischergardiner.dk

Downloads

Download produktark med specifikke informationer om det enkelte produkt og DWG-filer.