360° designfrihed

Lydforholdene i et rum er helt essentielle både for vores daglige komfort og generelle sundhed. En god akustikløsning kan til gengæld bidrage væsentligt til langt bedre akustik i hverdagen.  

Oktober 2021

Akustikken i et lokale er afgørende både for vores daglige velbefindende, stressrisici og generelle helbredsmæssige tilstand på længere sigt.

Det gælder ikke mindst i Norden, hvor vi har så talrige byggerier med store mængder af hårde materialer som beton, glas og stål, der forringer akustikken, når vi samtidig bruger så stor en del af vores liv indendørs.

Omvendt kan en god akustikløsning bidrage markant til langt bedre lydmæssige forhold på arbejdspladsen, på restauranten, i caféen, i hjemmet og talrige andre steder.

Slide Panel Flex – design, fleksibilitet og æstetik i ét
Fischer forhandler akustikløsningerne fra Kurage, der kombinerer stilfuld æstetik med lyddæmpende funktion i højeste absorptionsklasse A, og i forlængelse af netop de kriterier er den nye serie Slide Panel Flex nu introduceret.

Et nytænkt og enkelt koncept, der på fantasifuld vis skaber stor fleksibilitet, designfrihed og forener tre centrale egenskaber i ét: Rumdeling, afskærmning og lyddæmpning via ét simpelt greb:

Hvert panel er ophængt i ét hjul og løber i et loftsmonteret glidesystem med kun én glideskinne. Det vil sige, at hvert panel kan dreje 360°.

Panelerne kan desuden parkeres parallelt og dermed spare plads, når de ikke er i brug i f.eks. restauranten eller på storrumskontoret til møder.

Læs også: Interview og artikel om akustik i byggeriet - Akustik, lys og luft skal understøtte arkitekturen

Skab nye rum i rummet
Serien giver således frihed til at integrere, tilpasse og skabe nye rum i rummet efter ønske og behov. Og det gør serien velegnet til alt fra restauranter og kontorer til lounge-områder og caféer.

Slide Panel Flex er samtidig en del af Kurages bæredygtige vision med sine langtidsholdbare tekstiler og paneler med akustisk kerne af stenuld/mineraluld fra naturlige mineraler.

Få inspiration til Slide Panel Flex’ mange anvendelsesmuligheder i de to dynamiske brochurer nedenfor (brug full screen for bedste læseoplevelse):

· Slide Panel Flex - Introduction 
· Slide Panel Flex for restaurants, lounges, offices, cafées, open offices, and meeting rooms

Find også meget mere om den fleksible serie i billeder, ord og fakta HER