RAMBØLLS HOVEDKVARTER

RAMBØLLS HOVEDKVARTER

RAMBØLLS HOVEDKVARTER

Bedre indeklima i hele bygningen med intelligent styring

Få det bedste ud af indeklimaet. Det er opdraget bag en ny tids intelligent og brugervenligt system til styring af indvendig og udvendig solafskærmning på vejen mod et langt bedre indeklima i hverdagen.

Juni 2021

Når vi i dag tilbringer omkring 90 % af vores tid indendørs, så er vores sundhed, koncentrationsevne og generelle velbefindende under angreb. Samtidig skal der også tænkes i energieffektivitet, miljøvenlighed og den samlede bygningsstyring. Derfor er indeklimaet et så centralt fokusområde anno 2021, også når det gælder en velfungerende solafskærmning i f.eks. virksomhedsdomiciler, institutioner og på hospitaler.

Læs også: Nyt dialogværktøj viser økonomisk gevinst ved godt indeklima

Tænk styring af solafskærmning ind i helheden
Fischer har sammen med søsterselskabet Blendex således udviklet et brugeroptimeret og skalérbart styringskoncept til styring af både indvendig og udvendig solafskærmning.

SunsyncTM er et system, der er designet til at dække ethvert behov uanset opgavens størrelse og kompleksitet og som spænder fra traditionel analog styring til avanceret digital styring.

Serien kan samtidig integreres med og optimeres i forhold til den konkrete bygnings eksisterende styring og via gateways kommunikere med de mest gængse CTS-protokoller. Det betyder med andre ord, at konceptet tager handsken op for at løse den typiske udfordring i styringsløsninger: At forstå og koble hele bygningsstyringen sammen til et integreret hele.

Mød den enkeltes behov
Det handler kort sagt om at møde den enkeltes behov, både hvad angår funktionalitet, æstetik, teknologi og den samlede bygningsstyring.

Derfor er SunsyncTM også designet skalérbart og let programmerbart.

Med denne model er et muligt imødegå det enkelte projekts ønsker til et bedre indeklima og brugerens praktiske og konkrete oplevelse af solafskærmningen i dagligdagen.

Få mere at vide om styringskonceptet SunsyncTM

Se også: Rambøll valgte SunsyncTM til sit hovedkvarter og læs mere om solafskærmning.