Gode råd om gardiner og solafskærmning

Gardiner efter mål til nuet og fremtiden

Der er utallige muligheder, når det gælder valg af gardiner. Det handler både om at ramme sin egen stil og samtidig skabe den rigtige tidssvarende løsning.

Hos Fischer tilhører tekstilerne den høje ende af kvalitetsskalaen, hvor særligt slidstærke materialer lever op til alle formelle krav.

Tekstilerne omfatter de førende designbrands, og du kan få personlig rådgivning fra vores kompetente konsulenter og ved et besøg i vores showroom.

LÆS MERE

Rådgivning: Når du skal vælge gardiner og solafskærmning

Hvordan foregår salgsprocessen, og hvilken rådgivning kan jeg forvente? Forskellige forhold spiller ind afhængig af, hvilken kunde man er.

Om man er privatkunde eller erhvervskunde, som skal vælge den rigtige form for solafskærmning. Eller om man er arkitekt og søger rådgivning i de indledende faser.

Se brochuren "Når du skal vælge gardiner og solafskærmning" og se mere her om, hvad du kan forvente af salgsprocessen hos Fischer.

LÆS MERE

Hold varmen ude og energien nede med ét greb

Det er nok ikke det første, man tænker på, når man starter feriebilen og kører sydpå for at tanke sol. Og coronaen ligger sikkert stadig langt længere fremme i bevidstheden.

Men når hverdagen lander, ferieboligen er skiftet ud med et kogende kontor, og indeklimaet generelt kalder på forandring, så melder behovet for et bedre indemiljø sig også hurtigt for de fleste.

Hvis man stiller spørgsmål til et samlet bud på at løse udfordringerne med indeklima og energi, så giver udvendig solafskærmning et overraskende klart svar. 

LÆS MERE