Styring og automatik

Bedre indeklima med intelligent styring

Få det bedste ud af indeklimaet. Det er opdraget bag en ny tids intelligent system til styring af indvendig og udvendig solafskærmning på vejen mod et langt bedre indeklima i hverdagen.

Når vi i dag tilbringer omkring 90 % af vores tid indendørs, så er vores sundhed, koncentrationsevne og generelle velbefindende under angreb.

Udfordringen med indeklima er ofte at koble hele bygningsstyringen sammen til et integreret hele. En udfordring som intelligent styring I mange tilfælde kan hjælpe med at løse. 

LÆS MERE

Fjernstyret solafskærmning til designhotellet

Alle 365 værelser har fået motoriserede plisségardiner og professionel mørklægning fra Fischer på designhotellet CitizenM på Københavns Rådhusplads.

Gardinerne styres via en tablet i de små værelsesrum, hvilket pladsmæssigt gør det lettere at håndtere solafskærmningen og mørklægningen ved bl.a. vinduet. 

Via fjernstyringen har man også kontrol over temperatur, tv og vækkeur. Både solafskærmning og mørklægning kan for-programmeres til dag/aften/nat.

LÆS MERE 

Brugeroptimeret styring

Sammen med vores søsterselskab Blendex A/S har Fischer udviklet styringskonceptet sunsync™ til styring af solafskærmning.

Konceptet er designet til at dække alle behov, uanset projektets størrelse, kompleksitet og prisniveau. Det kan integreres og optimeres i forhold til bygningens øvrige styring.

Og det kan via gateways kommunikuere med de mest almindelige CTS-protokoller, ligesom det kan skaleres, så det imødekommer den enkelte brugers behov. 

BESØG WEBSITE 

Interview: Rambøll om visionen bag styring af solafskærmning til hovedkvarteret

Rambøll har valgt det brugeroptimerede og skalérbare koncept, Sunsync™, udviklet af Fischer og Blendex A/S til styring af solafskærmningen på det nye, store hovedkvarter i Esbjerg.

"Vi tænkte solafskærmning ind meget tidligt i designprocessen, da vi ønskede et fuld integreret design, som kunne give et helhedsindtryk af facaderne. Det har vi opnået."

Det fortæller projektleder og konstruktør Lars Povlsen fra Transform i interviewet, hvor også chefkonsulent Per Fristrup Qvist, Rambøll, fortæller om visionerne bag projektet. 

LÆS MERE