På sporet af den grønne omstilling

Vi tager bæredygtighed alvorligt. Vi ønsker at løfte et samfundsansvar og bidrage til den grønne omstilling med langsigtede og miljøvenlige løsninger.

Vi ved, at bæredygtighed er en proces. En lang rejse, der kræver en stor og vedholdende indsats.

Men vi tror og insisterer på, at vi er på rette spor og bevæger os i den rigtige retning. Og på mange måder har gjort det, længe før bæredygtighed for alvor blev italesat.

Udvendig solafskærmning er nemlig den klart mest energieffektive form for solafskærmning.

Automatik og styring kan optimere hele bygningens indeklima og energiforbrug med ét system.

Og genanvendelse, recycling og upcycling med et cirkulært tankesæt af bl.a. tekstiler til indvendig solafskærmning såsom gardiner er et område, som vi i dag sætter stort fokus på. Vi bærer ikke det grønne bæredygtighedsbælte, men vi arbejder på sagen.

KVALITET OG OMTANKE
Kvalitet og omtanke er altid de afgørende paradigmer. Det gælder alt fra design og æstetik til ny teknologi, logistik og transport, langtidsholdbare materialer og energieffektive løsninger, der kan forbedre indeklima, akustik og velvære.

Bæredygtighed er ikke en mulig vej. Det er en nødvendig vej, der skal ses i det store billede inkl. sociale, økonomiske og miljømæssige aspekter. Og vi kan alle bidrage.

Med en ansvarlig forretningsdrift og -udvikling arbejder vi hos Fischer Gardiner altid aktivt på at forbedre os. På at skabe bæredygtige løsninger frem mod den grønne omstilling med afgørende hensyn til miljøet i det 21. århundrede.

SE MERE OM: