Gardiner og solafskærmning til det private hjem: Vi guider til den rigtige løsning

Uanset om valget falder på stringente og enkle plisségardiner, rullegardiner, persienner og lamelgardiner, eller man foretrækker et blødere udtryk med tekstiler, har Fischer løsningen til den private bolig.

Fischer er Danmarks førende leverandør af alle typer af gardiner og solafskærmning, og vi kan opfylde selv de mest kræsne ønsker. Alle vores gardinstoffer er fra danske og internationale højprofilerede brands som Kurage, Kvadrat, Kinnasand, JAB, Creation Baumann og Designers Guild. 

Vores showrooms i Aarhus og Gentofte præsenterer omkring 30.000 gardinprøver. Dertil kommer et meget bredt sortiment af lamelgardiner, persienner, liftgardiner, rullegardiner og plisségardiner i mange farver og stoffer, med eller uden mønstre.

Vi finder altid et produkt, der passer

Mulighederne er uendelige, og det kan synes uoverskueligt at vælge de gardiner, der både understøtter den personlige indretningsstil og skaber den rette stemning. Vores professionelle og erfarne konsulenter afdækker de aktuelle ønsker og behov og transformerer dem til konkrete løsninger. 

Især ved flytning til ny bolig, hvor der er mange ting at tænke på, det en fordel med en professionel samarbejdspartner, som tager hånd om alle detaljer i processen og guider til det rigtige valg. 

Fischer leverer gardinløsninger til alle slags boliger, små lejligheder og store villaer. Ingen opgave er for lille. Ingen opgave er for stor. Vi finder altid et produkt, der passer til den individuelle bolig, og som forener design, funktion og æstetik.

Vi stræber efter at give vore kunder et højt og kvalificeret serviceniveau hver gang. Derfor står vi altid til rådighed med gratis opmåling og uforpligtende tilbudsgivning. Det er også muligt at bestille gratis prøver fra vores kollektion eller få besøg af en konsulent.

Se vore internationale og danske brands her  Find inspiration Tekstiler klæder rum

Besøg vores showroom, eller kontakt os på 7015 4055, fischer@fischergardiner.dk