SØGER DU GARDINER AF HØJ KVALITET NÆR KØBENHAVN? OG RÅDGIVNING AF SAMME KALIBER?

Så besøg vores showroom i Gentofte, kun 10 kilometers motorvej fra Kbh. C.

Her kan du enten se, mærke og føle et meget bredt udvalg af gardiner på egen hånd.
Eller booke en tid og få personlig rådgivning i dialog med en af vores erfarne konsulenter.

Tid, kvalitet og kompetent service
Det er nøgleordene hos os, fordi det både er en investering og et vigtigt personligt valg i forhold til æstetikken i ens hjem, når man vælger kvalitetsgardiner, der gerne skal holde længe.

Derfor tager vi os god tid til hver eneste kunde, så alle får den bedste oplevelse ud af besøget og den rigtige løsning med hjem alt efter behov.

I showroomet kan vi rådgive dig om skræddersyede løsninger og vise de mange forskellige stofprøver fra gardiner og møbelstof til mørklægning og solafskærmning til alle bygningens rum.

Fællesnævneren er altid høj kvalitet, fordi vi ikke ønsker at gå på kompromis med hverken materialer, design, viden, kompetent rådgivning eller den gode mavefornemmelse.

Book en tid nær København
Du er meget velkommen til bare at kigge forbi selv. Vi anbefaler dog, at du booker en tid, uanset om du er privatperson, erhvervskunde, arkitekt, indretningsdesigner eller noget helt femte.

Vi tager altid den tid, det tager, så vi sporer os bedst ind på drømmegardinerne, og alle får en god oplevelse.

Lån gerne tekstilerne med, da det er vigtigt at se tingene i deres hjemlige omgivelser. Og vi kommer også gerne ud på besøg hjemme hos jer og måler op for at sikre det rigtige slutresultat og fuld tilfredshed.  

Ring og aftal en tid til et uforpligtende møde med en af vores konsulenter her:

FISCHER GARDINER KØBENHAVN – BESØG SHOWROOMET:
Grusbakken 1-3, 2820 Gentofte

T: 7015 4055

Mandag-torsdag kl. 08-30-16.00, fredag kl. 08.30-14, lørdag lukket
fischer@fischergardiner.dk

 

 

JEG VIL GERNE RINGES OP

Har du spørgsmål om vores produkter, opmåling, eller tilbud, ringer vi dig gerne op på et tidspunkt, der passer dig. (Skriv ugedag og tidspunkt i beskedfeltet).