DET GULE PALÆ

Et kærlighedsdigt på vinduet.

0 / 0

Hvor: Det Gule Palæ, Aarhus C
Produkter: Kurage Smooth Light, Fischer Fina & Rullegardin Classic
Levering: 2023

Højt til loftet fortjener høj kvalitet

Med nænsomhed og trofast bevaring af husets unikke detaljer har Nanna og hendes mand forvandlet en historisk kunstnervilla i Århus til et eventyrligt familiehjem.

Det var ikke helt meningen, at de skulle købe et hus. Men ifølge Nanna var det simpelthen for godt til at være sandt. Tæt på skov og vand, med et tårnhøjt loft og uvurderlige levn fra den tidligere ejer i form af stjerner i terrazzogulvet og et kærlighedsdigt indgraveret i vinduesglasset, var der ingen anden vej. Huset skulle være deres.

"Huset er meget højt. Der er stuk, der skal tages højde for, og en karnap. Store vinduer og solen, der brænder ind. Vi fik fat i Niels fra Fischer, som var så sød at komme, mens vi var i gang."

Det er ofte givtigt at inddrage gardiner og solafskærmning tidligt i bygge- og indretningsprocessen. Som det var tilfældet her, kom vi ind under renoveringen og kunne danne os et overblik over løsninger, der ville passe til den smukke villa og de unikke, høje rum. 

Når salgskonsulenter kommer ud fra Fischer, kommer de ikke kun med opmåling og leveringsdetaljer. De bringer ekspertise, forståelse for ejernes indretning, sparring og idéer.

Vi var på en rejse fra store blomstergardiner til at ende et helt andet sted.

"Man holder sig tit til det, man plejer." siger Nanna og fortsætter: "Vi var på en rejse fra store blomstergardiner til at ende et helt andet sted. Vi blev også udfordret på, at det ikke skulle være tunge uldgardiner, men noget lettere. I soveværelserne, ud over mørklægning, har vi nu utroligt smukke gennemsigtige gardiner, matchet med væggenes farver. Det ser virkelig cool ud.”

Når dialogen åbnes tidligt, er der mere tid til at identificere specifikke behov og ønsker. Så ender man oftest med noget, der er skræddersyet til beboernes hverdag og den sammenhæng, gardinerne skal fungere i.

Åben dialog åbner mulighederne

"Selvom gardinerne er smukke og elegante, kan de tages ned og vaskes. Det skal være brugbart i en familiekonstellation, hvor der både er hund og børn. Og der skal kunne leges uden, at man tænker 'åh nej'."

Som sparringspartner under hele processen nåede vi sammen i mål med de individuelle rum. Især da familiens møbler og indretning kom på banen:

"Stuerne kom løbende i samspil med møbler og indretning. Det giver den røde tråd i stueetagen, at det er det samme stof i gardinerne, der går igen. Når man har så store vinduer, er det godt, at det bryder med noget blødt og stofligt. Det har gjort kæmpe forskel og fuldender akustikken.”

Vi er stolte af at have været med til at skabe hverdagens rammer i dette unikke hjem for Nanna, hendes mand, to børn og hund.

Når man tør være nysgerrig i sin beslutningsproces og lade sig føre af en blanding af intuition og professionel rådgivning, tror vi, at man får det bedste resultat. Ligesom hos Nanna i Det Gule Palæ, hvor mange af de første idéer nåede at udvikle sig og forme sig til en æstetisk og holdbar løsning.

Jo tidligere gardiner og solafskærmning kommer ind i ens overvejelser, jo hurtigere kan man komme frem til sit ønskede mål. Det giver også vores erfarne salgskonsulenter mulighed for at få et dybere kendskab til de særlige omgivelser, de skal leve i og forhold de skal virke under. 

Når ens hjem har så højt til loftet som i Det Gule Palæ, er gardiner ikke bare en stemningsskabende faktor, men altafgørende for et behageligt akustisk miljø. Mange bare flader kan nemlig skabe forstyrrende rumklange, som gode kvalitetsgardiner, med legende lethed kan dæmpe.

PRODUKTER I DENNE LØSNING

Vil du kontaktes af en rådgiver?

Om du er privat eller professionel, vil vi altid gerne tage en uforpligtende snak om dit projekt. Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. Ellers er du altid velkommen til at ringe til os på 7015 4055.

SE FLERE CASES