Planlægning & projektering

Uanset om projektet er stort eller lille, hjælper Fischer med at skabe overblik over projekteringen af både gardiner og solafskærmning.

Sådan understøtter vores rådgivere din projekteringsfase

JERES PARTNER I UDVIKLING OG EKSEKVERING

Når det kommer til vores bygningers energiforbrug og indelivet af deres brugere, spiller solafskærmning en vigtig rolle. Derfor har vi hos Fischer dedikeret vores faglige ekspertise til at skabe skræddersyede og driftsikre løsninger for en bred vifte af projektstørrelser.

Vi ser ofte, at et godt sted at starte dialogen, er ved at udforske vores hjemmeside og se de mange muligheder vi tilbyder. Når jeres funktionelle krav og æstetiske ønsker er tydeligere defineret, træder vi til med vores rådgivning og ekspertise.

 

DETALJER GIVER DET BEDSTE OVERBLIK

Vores rådgivning dækker over de tekniske, designmæssige og konstruktionsmæssige aspekter. Vi fastlægger vinduernes størrelser for at vælge den mest passende solafskærmning.  Efter vores indledende dialog sender vi relevante materialer, såsom AutoCAD-tegninger, tal til beregninger og produktbeskrivelser, som er brugbare for projektets videre tilblivelse.

 

INDE OG UDE

Valget mellem indvendig og udvendig solafskærmning afhænger af forskellige faktorer, herunder bygningens arkitektur og monteringsmuligheder. Hvor udvendig solafskærmning viser sig mest effektiv til at holde varmen ude, er de indvendige løsninger gode til at blænde og diffusere dagslyset og giver større æstetisk fleksibilitet. En kombination af begge er ofte at foretrække for at opnå maksimal kontrol med din bygnings energiforbrug.

BYGGER NYT ELLER BYGGER TIL

For eksisterende bygninger udfører vi opmåling og rådgivning, hvorefter vi giver et skriftligt, uforpligtende tilbud. Vi  kan også basere det uforpligtende tilbud ud fra jeres projekttegninger og/eller -beskrivelser. 

Hvis I ønsker specialløsninger ud over standardprodukter, er vi i stand til at fremstille dem i vores egen produktion.

 

RÆK UD

I kan kontakte os via formularen herunder eller ringe til os direkte og blive sat i kontakt med en af vores erfarne salgskonsulenter. Ellers er I altid velkomne til at besøge vores showrooms eller aftale et tidspunkt, hvor vi kan komme til jer.

Vil du i kontakt med os?

Om du er privat eller professionel, vil vi altid gerne tage en uforpligtende snak om din solafskærmning. Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. Ellers er du altid velkommen til at ringe til os på 7015 4055.

UDFORSK