JERES PARTNER I UDVIKLING OG UDFØRSEL

Når det kommer til vores bygningers indeklima og indelivet af deres brugere, spiller afskærmning og akustik en vigtig rolle. Derfor har vi hos Fischer dedikeret vores faglige ekspertise til at skabe skræddersyede og driftsikre løsninger for en bred vifte af kunder og projektstørrelser. 

Der er stor forskel på, om vi har at gøre med en eksisterende bygning, hvor vi skal medregne de eksisterende faktorer eller om vi skal bygge noget op fra bunden og lave et helt nyt regnestykke. Dog har vi hos Fischer mange års erfaring med rådgivning, projektering og montering i begge processer, om du er bygherre, arkitekt eller ingeniør.

 

 

EKSISTERENDE BYGGERIER

Vores traditionelle erhvervsrådgivning dækker over eksisterende byggerier, som skal have ny solafskærmning. Her udfører vi en opmåling, som tilgodeser bygningens arkitektur og monteringsmuligheder. Herefter kommer vi med et skriftligt, uforpligtende tilbud, som godkendes, når alle parter er tilfredse, så vi kan sende ordren til produktion og syning på vores egen fabrik.

NYE BYGGERIER

For nye bygninger, er det en anden og mere dybdegående process. Her baseres det uforpligtende tilbud på jeres projekttegninger og/eller -beskrivelser. Herefter holder vi jer informeret om solafskærmningens status, og aftaler en passende montageperiode.

 

For større ordrer kan montage også foregå over flere omgange for at imødekomme jeres behov. Hvis I ønsker specialløsninger ud over standardprodukter, er vi i stand til at fremstille dem i vores egen produktion.

Vil du i kontakt med os?

Om du er privat eller professionel, vil vi altid gerne tage en uforpligtende snak om din solafskærmning. Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. Ellers er du altid velkommen til at ringe til os på 7015 4055.

VORES SHOWROOMS

SHOWROOM I AARHUS

Holmstrupgårdvej 4

8220 Brabrand

T:

7015 4055

E: [email protected]

 

Mandag-fredag: kl. 08.30-16.00

I vores showroom i Aarhus er der altid en konsulent, som kan vejlede dig.

SHOWROOM I GENTOFTE

Grusbakken 1-3

2820 Gentofte

T:

7015 4055

E: [email protected]

 

Mandag-fredag kl. 8.30-16.00


Du er velkommen til at besøge showroomet i Gentofte på egen hånd.
Ønsker du personlig rådgivning, ring da venligst og aftal en tid med en konsulent på 7015 4055.

Lad os hjælpe dig

Uanset om projektet omfatter 1 eller 100 vinduer er der en række forhold man skal tage i betragtning inden projektering af solafskærmningsanlæg og gardiner.

PLANLÆGNING & PROJEKTERING