INVITER DINE VISIONER INDENFOR

Mulighederne er mange, når man skal vælge gardiner, markiser eller anden solafskærmning til sit hjem, og det er ikke altid at den rette løsning ligger lige for. Det er her vi kommer ind i billedet. Sammen med dig finder vi den helt rigtige løsning til dig og din bolig.

MØD OS, HVOR END DET PASSER DIG

Måske har du allerede udforsket vores udvalg og står med en klar vision. Måske er du først lige kommet i gang. Hvor end du er i din proces, kan du altid komme i kontakt med en af vores erfarne salgskonsulenter, som er klar til at hjælpe dig. Hvis du foretrækker det, er du også velkommen i ét af vores showrooms, hvor du kan møde os og komme helt tæt på vores tekstiler. Ellers kommer vi også gerne til dig.

 

MED AFSÆT I DINE OVERVEJELSER

Når du vælger gardiner eller solafskærmning, er der flere faktorer i spil. Hvilket rum og type vinduer har du? Skal du have skærmet for morgen- eller aftensolen? Indvendige eller udvendige løsninger? Vi guider dig gennem de mange tanker og behov og sørger for at præsentere dig for passende æstetiske og funktionelle valgmuligheder.

NÅR VALGET ER TAGET

Når du kan mærke, at du er klar til at få realiseret dine valg, tager vi os af resten. Både med en gratis opmåling og et skriftligt, uforpligtende tilbud. Og så er det først, når du godkender, at ordren ryger til produktion på vores fabrikker. Derefter holder vi dig løbende opdateret og arrangerer en monteringstid, som passer til dit skema.

Vil du i kontakt med os?

Om du er privat eller professionel, vil vi altid gerne tage en uforpligtende snak om din solafskærmning. Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. Ellers er du altid velkommen til at ringe til os på 7015 4055.

VORES SHOWROOMS

SHOWROOM I AARHUS

Holmstrupgårdvej 4

8220 Brabrand

T:

7015 4055

E: [email protected]

 

Mandag-fredag: kl. 08.30-16.00

I vores showroom i Aarhus er der altid en konsulent, som kan vejlede dig.

SHOWROOM I GENTOFTE

Grusbakken 1-3

2820 Gentofte

T:

7015 4055

E: [email protected]

 

Mandag-fredag kl. 8.30-16.00


Du er velkommen til at besøge showroomet i Gentofte på egen hånd.
Ønsker du personlig rådgivning, ring da venligst og aftal en tid med en konsulent på 7015 4055.

Arkitekt eller erhverv?

Om jeres projekt omfatter 1 eller 100 vinduer, står vi klar til at hjælpe jer. Men se gerne herunder, hvis jeres ambitioner for solafskærmning rækker ud over de hjemlige omgivelser. 

RÅDGIVNING FOR PROFESIONELLE