Designdagene i København

Der er inspiration at hente, når vi viser gardiner og gardinløsninger frem hos førende designbrands i hjertet af København.

DEN 12. – 14. JUNI

Skal du med til 3daysofdesign, kan du i år opleve vores gardiner hos flere spændende designbrands. Kig for eksempel forbi Bredgade 22, hvor vi har monteret Kurage-gardiner for det nytænkende gardinstangsbrand Stilling. 


Udstillingen hedder ”Colours and Crafts”, og her kan du opleve Kurage-stofgardiner i modige farvevalg sammen med gardinstænger og unikadesigns. Idémanden bag udstillingen hedder Jakob Hundborg, og han fortæller: ”Alt for længe har gardiner og gardinstænger været noget, som helst bare skulle matche vægfarven eller stoffet på sofaen. Med på udstillingen viser vi, hvordan du kan lade gardinet og gardinstangen indtage hovedrollen i din boligindretning. Glæd dig til at se nye, smukke farvevalg, dynamiske former og spændende detaljer.”

FÅ RUNDVISNING OG GOODIEBAG

Udstillingen ”Colours and Crafts” er kurateret af designeren Nadia Olive Schnack, der er kendt for at bruge kontrastfyldte farver, når hun indretter for både private og erhverv. Kom og mød Nadia Olive Schnack hver dag kl. 15 til en inspirerende snak og rundtur på udstillingen. Du får også mulighed for at sammensætte din egen goodiebag med prøver til dit næste indretningsprojekt.

 

Foruden Bredgade 22 kan du under 3daysofdesign opleve vores installationer hos flere kendte designbrands. Alle i gåafstand fra hinanden, og alle med inspiration til både private og professionelle. Vi ønsker dig en rigtig god inspirationstur.   

Glæd dig til at se nye, smukke farvevalg, dynamiske former og spændende detaljer.

MØD OS HER

STILLING X KURAGE Bredgade 22

 

&TRADITION Kronprinsessegade 4

 

HAY HOUSE Østergade 61, 2. sal

 

NORMANN COPENHAGEN Niels Hemmingsens Gade 12

 

HOLMRIS Amaliegade 35

 

VERPAN Møntergade 19

VI HJÆLPER DIG I MÅL

Har du fået en idé, men mangler du mere viden for at kunne komme videre? Vi står klar til at hjælpe dig uanset opgavens omfang.


Book en gratis opmåling og få et uforpligtende tilbud.

&TRADITION LEJLIGHED

Gardiner kan bruges på mange måde og til mange ting. Som solafskærmning, som rumdeler og som vægdekoration. Designbrandet &Tradition har været forbi Rosenkrantzgade i Aarhus og leget med mulighederne i en klassisk bylejlighed. 

UDFORSK CASEN HER