BLIXENS, GELLERUP, AARHUS

Fischer har leveret rullegardiner og lamelgardiner til det nye Blixens, Gellerup, i Aarhus, der er kåret som Årets Byggeri.

0 / 0

Information

 • Bygherre

  Aarhus Kommune

 • Arkitekt

  Arkitema Architects

 • Produkter

  Motoriserede rullegardiner med screendug til øverste etage samt lamelgardiner til kontorområder

 • Levering

  2018

Blixens huser 750 medarbejdere i magistratsafdelingen Teknik & Miljø. Dertil kommer 220 ansatte i Familiecentret, og endelig har Østjyllands Politi en afdeling i det store hus, hvor der arbejder 50 ansatte. Med tiden vil en række iværksættere få plads i Blixens, som også rummer en café, hvor alle er velkomne. 

I 2018 flyttede også Fischer sit domicil og showroom til Brabrand og bor nu ikke langt fra Blixens i en ombygget og totalrenoveret tidligere rammefabrik. Det er godt at bo i Brabrands velfungerende erhvervsområde, og hele bydelen er inde i en god udvikling. Udover opførelsen af Blixens er hele Gellerup under fornyelse med opførelsen en række nye byggerier, herunder ungdomsboliger, samt renovering af eksisterende boligbyggeri.  

Blixens er kåret som ÅRETS BYGGERI 2019 i kategorien Erhverv. Prisen har været uddelt siden 1997, og dommerkomitéen er sammensat af topchefer fra byggebranchens organisationer og institutioner, blandt andet Danske Ark, Dansk Industri, Bygningsstyrelsen og Danske Byggeri.

Vil du kontaktes af en rådgiver?

Om du er privat eller professionel, vil vi altid gerne tage en uforpligtende snak om dit projekt. Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. Ellers er du altid velkommen til at ringe til os på 7015 4055.

SE FLERE CASES