POUL SCHMIDT - KAMMERADVOKATEN

Blå udsigt og grønne hensyn.

0 / 0

Bygherre: Genesta
Løsninger: Gardiner. Ca. 4.000 meter tekstiler fra Kurage i genanvendt polyester. Desuden ca. 1.500 meter gardinskinne 

Med udsigt til både vandet og byen holder Poul Schmith/Kammeradvokaten til på Kalvebod Brygge 32 i hovedstaden. Her har Fischer Gardiner leveret en æstetisk og klimavenlig kontrast til lokalernes mere rå betonflader. 

Gardintekstilerne Smooth Dense fra Kurage er med sit enkle, lette og stilrene udtryk ikke kun et æstetisk valg.

Serien er lavet af 100 % genanvendt polyester, er Oekotex-certificeret, pre-consumer, følger Global Recycled Standard, har flammehæmmende egenskaber og peger på alle måder mod en fremtid hvor klimahensyn kommer helt i centrum.

På den måde tager gardinerne mindst muligt lys, når de står parkeret og giver frit udsyn. Samtidig betyder det også et flot og ensartet udtryk, når man ser facaden udefra.

En let og lys balance til rå beton

Lyse gardiner pryder alle etager, kontorer og mødelokaler, og det florlette, æstetiske valg er en helt bevidst prioritering:

“Her har man fra start haft et ønske om et ”blødt” udtryk i lokalerne. Netop derfor er valget faldet på hvide gardiner som solafskærmning frem for f.eks. rullegardiner,” fortæller salgschef hos Fischer Gardiner, Anders Back Christensen

Nu og her giver løsningen både gode arbejdsforhold for medarbejderne og muligheden for udsyn til vand og himmel, når det ønskes. Alt sammen perspektiver der også er taget højde for i den tekniske løsning:

“Rundt om i hele huset er alle gardinstænger monteret i loftet og bag søjler med skjulte beslag samt skjult bånd i toppen, så de er pæne fra begge sider”, siger Anders Back Christensen, og afrunder:

PRODUKTER I DENNE LØSNING

Vil du kontaktes af en rådgiver?

Om du er privat eller professionel, vil vi altid gerne tage en uforpligtende snak om dit projekt. Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. Ellers er du altid velkommen til at ringe til os på 7015 4055.

SE FLERE CASES