Fischer Rullegardin Classic

Design, komfort og funktion. Rullegardiner til en ny tid.

Juni 2023

Rullegardiner er fortsat den mest populære form for afskærmning for solen i verden. Det er de i kraft af deres elegante design, gode afskærmningsevne og tidløse egenskaber m.m.

 

FISCHER RULLEGARDIN CLASSIC er stilfuld æstetik. Sikker funktionalitet. Og attraktivt design i én komplet løsning til det moderne hjem.

 

Vi introducerer FISCHER RULLEGARDIN CLASSIC. Rullegardiner, der forener det smukke og det funktionelle.

 

Interiør, udstyr og enheder i dit hjem skal hjælpe dig, ikke omvendt. Fordi det mere end nogensinde handler om komfort, bekvemmelighed og om at føle sig hjemme – derhjemme.

 

Det er netop et af hovedmålene med FISCHER RULLEGARDIN CLASSIC. Et skarpt, æstetisk, forståeligt og fleksibelt koncept med design i hjertet.

 

NYE HORISONTER

Rullegardiner er fortsat den mest populære form for afskærmning for solen i verden. Det er de i kraft af deres elegante design, gode afskærmningsevne og tidløse egenskaber m.m.

FISCHER RULLEGARDIN CLASSIC er stilfuld æstetik. Sikker funktionalitet. Og attraktivt design i én komplet løsning til det moderne hjem. Rullegardiner, der forener det smukke og det funktionelle.

 

RULLEGARDINER TIL EN NY TID

Mens kablernes storhedstid rinder ud, træder en ny, kabelfri og ligetil teknologi ind på scenen. Teknologi, der lader vores udstyr derhjemme forbinde og kommunikere let med andre systemer.

FISCHER RULLEGARDIN CLASSIC er del af de nye horisonter for rullegardiner til nuets og fremtidens Smart Home. Næste generation rullegardiner med MotionBlinds-batterimotorer, som du kan styre manuelt, med fjernbetjening, pull control eller helt enkelt fra en app på din smartphone.

 

KLASSISK & FREMTIDSSIKRET

Vi bevarer alle de klassiske kvaliteter og tilfører en ny tids teknologiske landvindinger. Herunder automatisering og app-styring. Ingen kabler. Indbyggede, fremtidssikrede egenskaber.

Og ikke mindst muligheden for ubesværet integration med eksisterende systemer. Konceptet er desuden klar til den kommende Smart Home-standard Matter, udviklet af Apple, Google, Amazon og Tuya m.fl., der leverer fuld, universel betjeningsfrihed mellem de forskellige systemer derhjemme.

Vil du kontaktes af en rådgiver?

Om du er privat eller professionel, vil vi altid gerne tage en uforpligtende snak om dit projekt. Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. Ellers er du altid velkommen til at ringe til os på 7015 4055.