Forår, høj himmel - og solafskærmning

Bagende sol. Overophedning bag store glasflader. Ekstraudgifter til køling og ventilation. Udfordringerne med indeklima og energi, løses med udvendig solafskærmning.

APRIL 2023

Lyset bryder frem. Varmere temperaturer melder deres ankomst. Heldigvis. Men det betyder samtidig også udfordringer med indeklimaet. Med Uv-stråling, blænding og i vor tid stigende risiko for overophedning på kontoret og i boligen.

 

MEN DER FINDES OGSÅ RÅD FOR DET

Faktisk er solafskærmning som screens, der sidder udenpå bygningen, påviseligt en særdeles effektiv måde at opnå bedre indeklima og lavere energiforbrug på.

Og faktisk viser den nyeste internationale forskning, at en god afskærmning for solen bl.a. kan reducere energiforbruget i bygninger med op til 60%.

 

Find inspiration og gode råd til hvad du kan gøre for bedre indeklima, komfort og energi derhjemme og i virksomheden, også når ferietiden nærmer sig HER

Vil du kontaktes af en rådgiver?

Om du er privat eller professionel, vil vi altid gerne tage en uforpligtende snak om dit projekt. Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. Ellers er du altid velkommen til at ringe til os på 7015 4055.