Gardiner til kontormiljøet

Lyse, æstetiske gardiner er flyttet ind i Poul Schmith/Kammeradvokatens kontordomicil i Kbh., hvor svenske Genesta er bygherre. En serie af tekstiler, der både giver mulighed for udsyn og arbejdsro og som tager bæredygtige hensyn.

Juli 2022

ET BLØDT UDTRYK

Det gælder lyse gardiner på alle etager inkl. kontorer og mødelokaler, og det æstetiske valg er en helt bevidst prioritering: -Her har man fra start haft et ønske om et ”blødt” udtryk i lokalerne. Netop derfor er valget faldet på hvide gardiner som solafskærmning frem for f.eks. rullegardiner, fortæller salgschef hos Fischer Gardiner, Anders Back Christensen. Der er tale om tekstiler fra Kurage, der både giver et enkelt, let og stilrent udtryk, og som besidder en række bæredygtige kvaliteter.

 

UDSIGT TIL BÆREDYGTIGE PERSPEKTIVER

Serien Smooth Dense er således lavet af 100% genanvendt polyester. Den er Oekotex-certificeret, pre-consumer, følger Global Recycled Standard og besidder flammehæmmende egenskaber.

En serie, der peger fremad mod større bæredygtige hensyn. Og som nu og her samtidig både giver gode arbejdsforhold for medarbejderne og muligheden for udsyn til vand og himmel, når det ønskes.

Perspektiver, som der også er taget højde for som en del af den tekniske løsning:

 

• Rundt om i hele huset er alle gardinstænger monteret i loftet og bag søjler med skjulte beslag samt skjult bånd i toppen, så de er pæne fra begge sider, siger Anders Back Christensen, og afrunder:

 

• På den måde tager gardinerne mindst muligt lys, når de står parkeret og giver frit udsyn. Samtidig betyder det også et flot og ensartet udtryk, når man ser facaden udefra.

 

Læs også historien bag gardiner til restauranten: Gourmet, Gardiner & Det Glade Vanvid

Vil du kontaktes af en rådgiver?

Om du er privat eller professionel, vil vi altid gerne tage en uforpligtende snak om dit projekt. Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. Ellers er du altid velkommen til at ringe til os på 7015 4055.