Holkenberg er nu en del af Fischer

Holkenberg Gardiner har gennem 23 år etableret sig som en særdeles sund forretning med et stærkt kundesegment blandt arkitekter, indretningsarkitekter, virksomheder og private.

Marts 2023

TID TIL FORANDRING

Hovedkraften bag har gennem alle årene været Jesper Holkenberg, og han fortsætter nu sit virke i Fischer Gardiner som Sales Development Manager. Og det sker med store forventninger til det nye samarbejde:

 

”Jeg stod med overvejelser om enten at udvide medarbejderstaben eller gå i en helt anden retning. Jeg har en lang personlig historik med Fischer Gardiner, som netop er i gang med udvidelser af aktiviteterne i hovedstaden, og derfor kommer sammenlægningen på det bedst tænkelige tidspunkt", siger Jesper Holkenberg, og fortsætter:

 

"Jeg ser meget frem til samarbejdet og den nye rolle, hvor jeg kan have mindre fokus på administration og større fokus på det, jeg virkelig brænder for: ”Kunder, leverandører og samarbejdspartnere.”

NYE MULIGHEDER

I Fischer Gardiner er vi særdeles glade for, at den nye aftale er lykkedes og ser frem til samarbejdet med de nye muligheder, det giver.

 

Man vil fortsat kunne besøge Holkenberg Gardiners showroom på Amager Strand i København efter aftale, og ud over Jesper Holkenberg selv fortsætter også Holkenbergs øvrige medarbejdere i den nye sammenhæng hos Fischer Gardiner.

 

Et stort velkommen ombord til Holkenberg hos Fischer Gardiner!

Vil du kontaktes af en rådgiver?

Om du er privat eller professionel, vil vi altid gerne tage en uforpligtende snak om dit projekt. Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. Ellers er du altid velkommen til at ringe til os på 7015 4055.