Living Art er nu en del af Fischer

Living Art startede som et traditionelt gardinfirma og er i dag hædret som Gazelle-virksomhed. Nu er virksomheden med speciale i gardiner, solafskærmning og akustik også blevet en del af Fischer, og vi har dermed endnu mere at tilbyde vores kunder.

Oktober 2024

DET RETTE MATCH

For stifteren af Living Art, Niels Frederiksen, var det afgørende at finde en forretningspartner, som kunne videreføre de høje standarder, hans kunder og medarbejdere var så vant til.

Valget faldt naturligt på Fischer, der i mere end 60 år har leveret helstøbte løsninger både ude og inde. Den 1. oktober 2024 blev Living Art således en del af Fischer koncernen, og dermed forenedes to af Danmarks største og mest velrenommerede, familieejede gardinfirmaer.

 

NYE FORDELE FOR KUNDERNE

Hos Fischer er vi beærede over, at vi nu kan videreføre Living Arts stolte traditioner som en designorienteret virksomhed med fokus på kvalitet, bæredygtighed og rådgivning i særklasse. Sammen bliver vi endnu stærkere på gardiner, solafskærmning og akustik, og for vores fælles kunder og samarbejdspartnere betyder det, at de nu kun behøver gå ét sted hen for at få: 

  • Rådgivning, levering, montering og service fra en brancheførende samarbejdspartner.
  • Markedets bredeste udvalg af gardiner, solafskærmning og akustikløsninger.
  • Produkter i tidløst design af høj kvalitet og til yderst konkurrencedygtige priser.
  • Mere inspiration øst for Storebælt, nemlig i Living Arts smukke showroom i Søborg.

 

Vi glæder os til at vise alt det, vi kan som et nyt og forenet Living Art og Fischer. Og vi ønsker et stort og varmt velkommen ombord til Living Arts kunder og medarbejdere.

Læs pressemeddelelsen her.

Vil du kontaktes af en rådgiver?

Om du er privat eller professionel, vil vi altid gerne tage en uforpligtende snak om dit projekt. Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. Ellers er du altid velkommen til at ringe til os på 7015 4055.