Velkommen til det nye Fischer

Godt håndværk har altid skinnet igennem det, vi foretager os hos Fischer. Og med en omfattende opdatering af vores visuelle identitet er det nu lettere, både æstetisk og praktisk, at finde inspiration og rådgivning til enhver slags projekt.

JANUAR 2024

INDE SÅVEL SOM UDE

Som en virksomhed, der har eksisteret siden 1960'erne, har vi nøje fulgt og bidraget til den danske designarv over generationer med ikoniske samarbejder, en kontrolleret produktion og innovativ produktudvikling. Fischers udvikling har gjort, at vi står på et stærkt funderet grundlag, som giver os råderum til ikke kun at levere varerne, men også retænke dem med bedst muligt inde- og udeklima for øje.

 

Det er den ovenstående tankegang, der er vævet ind i vores DNA og som nu bliver tydeliggjort ved den nye identitet med tilhørende redesign af logo og hjemmeside.

 

 "Vi har arbejdet med design, produktion og håndværk gennem generationer. Og det er den tydelige erfaring og kvalitet, som vi har i vores løsninger, som vi også skal have udadtil", siger Stine, Head of Marketing i Fischer Group A/S.

FRA GARDINBRAND TIL DESIGNBRAND

Det har været vigtigt for os hos Fischer at kunne give plads til produkterne og ikke lade det visuelle overtage. Og det er den plads, som er blevet respekteret og rammesat i designet. Eksempelvis har vi valgt én skrifttype til al kommunikation. Den er elegant med seriffer, som trækker på vores lange historie i form af et klassisk look, men den er stadig tydelig og læsbar med et moderne præg. Det samme gælder vores layout, hvor vores løsninger fylder det meste i det store billede. De har fået rum til, at man som arkitekt eller privat kan dykke ned i detaljerne og lade sig inspirere, uden at miste overblikket.

 

Vores daværende logo var håndtegnet af vores stifter Arne Fischer tilbage i 1960’erne og har været med os lige siden. Derfor var det vigtigt for os ikke at ændre for meget på dette, men at sikre os, at det styrkede resten af identiteten. Det nye logo har vi fået moderniseret af skriftdesigner Elias Stenalt Werner, som er lektor ved Visuelt Design på Det Kongelige Akademi i København. 

Vil du kontaktes af en rådgiver?

Om du er privat eller professionel, vil vi altid gerne tage en uforpligtende snak om dit projekt. Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. Ellers er du altid velkommen til at ringe til os på 7015 4055.